Skrita lepota

Slovenija, neodkriti biser v osrčju Evrope željno pričakuje vaš obisk. Čarobni dragulj neokrnjene narave se razprostira med alpskimi planotami in obalno pokrajino Jadranskega morja. Imenujejo jo “majhna a mogočna” in je pristala na 11. mestu na seznamu najlepših držav na svetu.

Med najlepšimi državami sveta …

Leta 2016 je Slovenija postala svetovno najbolj zelena država, Ljubljana pa najbolj zelena prestolnica med evropskimi mesti.

Podajte se na odkrivanje Slovenije in spoznajte barvitost skromne podalpske dežele. Slovenija, kot je še niste spoznali… ekskluzivna programa agencije Columbus.

😉

Odkrivanje lepot

Odkrivanje narave in znamenitosti Slovenije v 5 dnevni avanturi. Mesta, gorovje, reke in morje hrepenijo po vašem obisku

😉

PREVERI PONUDBO

🙂

Skriti kotički

Raziščite skrite kotičke Slovenije na razburljivem 5 dnevnem potepu. Gorovje, jezera, morje in mesta vas željno pričakujejo

😉

PREVERI PONUDBO

Gorovje, morje, gozdovi …

Osupljiva pokrajina

Obiščite smaragdna jezera, divje reke, ter razburljivo notranjost veličastnih kraških jam. Naj vas osupne pogled na zelene doline in pogled na gore. Ustavite se in raziščite zgodovino barvitih slovenskih mest in doživite kulinarično doživetje, ki vam ga ponuja Slovenija.