SALZBURG – MARIA ALM – GROSSGLOCKNER

SALZBURG – MARIA ALM – GROSSGLOCKNER

Termin: 25.6. – 26.6.2020 / 2 dni

Cena: že od 179€ na osebo

 

SALZBURG – MARIA ALM – GROSSGLOCKNER

EKSKLUZIVNO

25.6. – 26.6.2020

 Rezultat iskanja slik za hotel morgen zeit Rezultat iskanja slik za salzburg Rezultat iskanja slik za maja založnik

1.DAN:

Odhod iz Maribora v jutranjih urah. Vožnja proti Salzburgu. Sprehod po mestu z zunanjim ogledom znamenitosti: Mozartov trg s spomenikom, stolnica, kolegijska cerkev, rezidenca in trg z baročnimi vodnjaki, rojstna hiša W. A. Mozarta… Po ogledih nadaljevanje potovanja do naše namestitve, čisto novega hotela Morgenzeit 4* v Maria Alm-u., pod slovenskim vodstvom, ki prisega na produkte domačih proizvodov z okoliških kmetij ter nudi vrhunsko kavo in čaje. Prav tako se ponaša z edinstvenim ogrevanim plavalnim ribnikom.  Check in s pijačo dobrodošlice in prigrizkom. Zvečer samo za naše goste zabava z odlično glasbo in »gril party« z Majo Založnik, ki je  sodelovala tudi na tekmovanju The Voice of Germany.

2.DAN :

Zajtrk/brunch, ki ga lahko uživate vse do 13.00 ure. Uživanje v hotelski savni ali plavanje v hotelskem ribniku, ki je prvovrstno doživetje. Nato se bomo odpravili in popeljali po visokogorski cesti Grossglockner preko prelaza Hochtor (2504 m – meja med Salzburško in Koroško zvezno deželo) do razgledne ploščadi Kaiser Franz Josef Höhe, od koder je čudovit razgled na najvišji avstrijski vrh Veliki Klek (Grossglockner) in ledenik Pasterze (Pastirica). Potem se spustimo še do idilične gorske vasice Heiligenblut, kjer se ustavimo za ogled gotske cerkve sv. Vincenca (legenda o sveti krvi). Sledi vožnja proti domu.

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusne prevoze po programu, pristojbino za gorsko cesto Grossglockner, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede po programu, zajtrk/brunch v hotelu, možnost late check out, savno, ogrevani plavalni ribnik, welcome drink, zabava (»gril party« z Majo Založnik), spremstvo in organizacija izleta.

 

CENA: od 179,00 Eur na osebo

(min. št. potnikov: 45)

 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: med 30 in 44 potnikov 32 Eur na osebo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 50 Eur

POPUST ZA OTROKE: otroci do 12 let na dodatnem ležišču 30%, odrasla oseba na dodatnem ležišču 10%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Splošni pogoji so sestavni del programa in so vam na voljo v naši poslovalnici ali na spletni strani www.columbus.si