OTOK RAB, HOTEL INTERNATIONAL

OTOK RAB, HOTEL INTERNATIONAL

Cena: že od 209€ na osebo

 

OTOK RAB

HOTEL INTERNATIONAL 3*

 

Očarljiv mestni hotel International obkrožajo stare vile mesta Rab, kar še posebej pritegne tiste, ki obožujejo živahne uličice obmorskih mest. Leži neposredno ob obalni promenadi in ima romantičen pogled na marino. Mestna prodnata in betonirana plaža je oddaljena 300 m.

Do plaže pridete po mestnih uličicah z nekaj stopnicami ali po daljši poti skozi sredozemski park. Priporočamo, da se kakšen dan odločite tudi za kopanje v lepih okoliških zalivčkih, kamor vas z doplačilom pripeljejo s taksi-čolni.

Mesto Rab je poleti živahno središče, ki mu dajejo čar mnoge prireditve, umetniki, stojnice, vonj morskih jedi iz restavracij … Čez dan se lahko umaknete k zunanjemu sladkovodnemu bazenu s poolbarom in whirlpoolom. Uporaba ležalnikov je tukaj brezplačna. V hotelu je tudi manjši wellness s finsko savno, fitnesom, masažami in lepotnimi programi.

V hotelu je 138 klimatiziranih sob, opremljenih s sat. TV, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Hotelska restavracija ponuja samopostrežni zajtrk in večerjo. Ob hotelu, na obalni promenadi pa v novi à la carte restavraciji Dock 69 pripravljajo mnoge mediteranske in mednarodne jedi ter vam postrežejo odlična domača vina.

 

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 03.05. – 01.10.2020

1/2 TWC park, klima

7 x polpenzion

Cena: že od 209€ na osebo

Tags: