OTOK PAG, CAMP STRAŠKO

OTOK PAG, CAMP STRAŠKO

Cena: že od 229€ na enoto

OTOK PAG

MONTAŽNE HIŠKE STRAŠKO 3*/4*

 

Kamp Straško se nahaja neposredno ob 2 km dolgi prodnati plaži v senci borov, pinij in oljk. Do središča kraja Novalja je pribl. 1000 m. Do dolge prodnate plaže je 50–400 m, odvisno od lege mobilne hiške.

Če ste se odločili preživeti počitnice ob Jadranskem morju, so mobilne hišice v najlepšem zalivu otoka Pag, ki nudijo vso udobje doma, prava izbira. Nasmeh na ustih bodo otrokom pričarala zanimiva igrala, kjer bodo lahko sprostili odvečno energijo. Da pa bodo počitnice še pestrejše, bodo zanje poskrbeli vedno razpoloženi animatorji. In če vam zvečer povedo, da se morajo urediti, je to le zato, ker morajo v minidisco.

V sklopu kampa je tudi bazenski kompleks. Privoščite si sončenje in sprostitev na udobnih ležalnikih ob bazenu. Če želite nekaj storiti tudi za svoje telo in duha, se prepustite vajam joge, vodne aerobike, na voljo je fitnes na prostem, tenis igrišča in še kaj. Po urejenih širokih poteh lahko peš ali s kolesom prispete v Novaljo, kamor sicer pelje tudi turističen vlakec.

Velik kompleks ima skupaj 200 mobilnih hišk. V kampu je na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Trgovina in stojnica s sadjem ter zelenjavo bosta poskrbeli za sveže lahke obroke. Tukaj so še restavracija, taverna in picerija, bara na plaži pa sta pravšnja za osvežitev v poletnih dneh.

 

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 03.05. – 03.10.2020

1/2+3 BGW terasa, klima

7 x najem

Cena: že od 229€ na enoto

Tags: