HOTEL PADOVA

HOTEL PADOVA

Cena: že od 339€ na osebo

OTOK RAB

HOTEL PADOVA 4*

 

Valamar Padova Hotel je od zgodovinskega jedra Rab oddaljen le okrog dvajset minut prijetnega sprehoda oz. eno minuto z ladjo. Mestna tlakovana plaža je od hotela oddaljena 100–300 m, 1,5 km pa je oddaljena prodnata in skalnata plaža.

Novo urejeni hotel navdušuje s sodobnim dizajnom in prečudovitim pogledom na morje in staro mestno jedro Raba. Če ste tudi na dopustu radi aktivni, imate na voljo sprehajalne in kolesarske poti. Tisti, ki svoj čas raje preživljajo v hotelu, imajo na voljo fitnes, vodni fitnes na zunanjem bazenu in zumba fitnes. Osvežite se lahko v zunanjem bazenu, na voljo pa še je obnovljen notranji bazen, iz katerega je izhod na manjšo teraso za sončenje. Otroci se bodo razveselili novega otroškega bazena s tobogani in tudi na dojenčke niso pozabili, tudi njim so namenili ločen bazenček.

Zakaj ne bi otrokom omogočili oddih, kot si ga želijo – ob obilju aktivnosti, a pod budnim očesom animatorjev, ki bodo v sklopu Maro Cluba prilagodili zabavo le njim. Medtem si sami privoščite obisk wellness & lepotnega centra s savnami ali sproščujočo masažo. Verjamemo, da boste še posebej uživali ob nasmejanih obrazih vaših malčkov, ko se bodo škropili v svojem otroškem bazenu in se spuščali po novih toboganih. Zvečer pa se le zavrtite ob živi glasbi na terasi Food & Louge bara. V kolikor si boste kateri dan zaželeli malo spremembe, se lahko z brezplačnim ladijskim transferjem zapeljete na kopanje v Suho Punto.

V hotelu je 175 klimatiziranih in prenovljenih sob, opremljenih z LCD TV, minibarom in sušilnikom za lase. Brezplačen WiFi je na voljo povsod po hotelu, tudi v sobah.

Uživajte v raznoliki izbiri jedi sredozemske in mednarodne kuhinje ter modernem vzdušju hotelske samopostrežne show cooking restavracije. Osvežilne pijače pa si lahko privoščite v lobby baru ali restavraciji Oliva.

 

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 05.05. – 14.11.2020

1/2 TWC balkon, klima

7 x polpenzion

Cena: že od 339€ na osebo

 

 

Tags: