CRIKVENICA, AD TURRES

CRIKVENICA, AD TURRES

Cena: že od 209€ na osebo

CRIKVENICA

HOTEL IN PAVILJONI AD TURRES 3*

 

Resort Ad Turres je bil v celoti obnovljeni v letu 2019. Nahaja se ob vstopu v Crikvenico, v bližini glavne prometnice. Obkroženi so z borovci in mediteranskim rastjem. Prodnata plaža je oddaljena pribl. 250–400 m, medtem ko je hotel Omorika oddaljen pribl. 300 m.

V bližini, pri hotelu Omorika, se nahajajo športna igrišča za tenis, mali nogomet, minigolf, namizni tenis, tako da se dolgočasili zagotovo ne boste. Za avanturiste pa je tukaj tudi adrenalinski park.

Na hotelski plaži si lahko izposodite ležalnike in sončnike ter se preizkusite v vodnih športih. Če se vam ne da sprehoditi do plaže, lahko zaplavate v letu 2019 obnovljenem hotelskem zunanjem bazenu.

Resort sestoji iz glavne zgradbe, v kateri je 40 sob, in 13 paviljonov (v vsakem 27 sob). Vse sobe so prenovljene, opremljene z LCD TV in klimatsko napravo. Večina sob ima tudi balkon. V sobah in na recepciji je na voljo brezplačen WiFi.

Gostom glavne zgradbe bodo okusne samopostrežne obroke pripravili v prenovljeni hotelski restavraciji, tistim nastanjenim v paviljonih pa v prenovljeni centralni restavraciji. Obojni pa boste imeli pri večerji vključeno brezplačno pijačo (vino, pivo, sokovi in voda iz šankomata).

 

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 03.05. – 29.12.2020

HOTEL

1/2 TWC balkon park, klima

7 x polpenzion

Cena: že od 209€ na osebo

PAVILJON – obnovljen

1/2+1 TWC balkon morska stran

Cena: že od 214€ na osebo

Tags: