CRIKVENICA, HOTEL KATARINA

CRIKVENICA, HOTEL KATARINA

Cena: že od 239€ na osebo

 

CRIKVENICA

HOTEL KATARINA 4*

 

Hotel Katarina se nahaja neposredno ob plaži in je le 250 m oddaljen od središča slikovitega naselja Selce, s pestro ponudbo restavracij, barov in trgovin in 3 km od Crikvenice. Le čez obalno cesto morate in že ste na mestni plaži, ki je prodnata in betonirana.

Selce veljajo za enega najlepših kotičkov Jadrana, zato boste tukaj zagotovo začutili čar primorskega mesteca. Na sprehodu po promenadi vse tja do Crikvenice, vas bo vztrajno spremljal prijeten vonj mediteranskega rastlinja in sredozemskega morja. V prostem času lahko v pristanišču najamete čoln ali se popeljete z izletniško ladjo. Ljubiteljem rekreacije je na voljo veliko možnosti za aktivno preživljanje počitnic z vodnimi športi, v bližini hotela je tudi šola potapljanja.

Leta 2016 renoviran hotel, ki je kombinacija modernosti s pridihom preteklosti, se rad pobaha z bazenskim kompleksom čez cesto. Tam najdete 2 zunanja bazena s sladko vodo in z ločenim delom, prilagojenim otrokom in neplavalcem ter kavarno. Medtem ko otroci uživajo v otroški igralnici, lahko sami stopite do Katarina Spa, kjer se med drugim nahaja ogrevan bazen in hidromasažni bazen, in si privoščite eno izmed savn ali se preprosto le sprostite na toplih ležalnikih in pogledom na mediteranski vrt.

152 sob je lično opremljenih s sat. TV in klimatsko napravo. Za povezanost s prijatelji bo poskrbel brezplačen WiFi.

Kulinarična ponudba zajema samopostrežno restavracijo z zunanjo teraso, kjer nudijo zajtrk in večerjo.

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 03.05. – 03.11.2020

1/2 TWC, klima – standard

7 x polpenzion

Cena: že od 239€ na osebo

 

Tags: