CRIKVENICA, HOTEL OMORIKA

CRIKVENICA, HOTEL OMORIKA

Cena: že od 223€ na osebo

 

CRIKVENICA

HOTEL OMORIKA 4*

 

Hotel Omorika leži na vzpetini nad morjem, pribl. 2 km od centra Crikvenice. Iz hotela boste imeli neverjeten razgled na otok Krk in morje. Do postopoma padajoče prodnate plaže je pribl. 200 m. Izpred hotela lahko stopite na vlak in se z njim popeljete v center Crikvenice.

Crikvenica je znana po svojem lepem sprehajališču Lungomare, obdanem z bujnim mediteranskim rastjem, ki vas od hotela pripelje do središča slikovitega mesteca. Če bi med dopustom radi ostali v formi, obiščite tenis igrišče ali igrišče za mali nogomet, zaigrajte namizni tenis ali minigolf. Za ljubitelje adrenalina je v bližini na voljo park različnih težavnostnih stopenj, na plaži pa je možen najem različnih športnih rekvizitov in raznolika izbira vodnih športov.

V letu 2019 so bile obnovljene sobe in restavracija. Hotel razpolaga tudi s plesno teraso, kjer se v sezoni odvija zabavni animacijski program. Za otroke je na voljo otroška igralnica. Če pa si boste zaželeli kopanja v zunanjem bazenu, je ta na voljo v 250 m oddaljenem kompleksu Ad Turres.

Skupno je v hotelu 115 klimatiziranih sob in 54 sob v dveh paviljonih, povsem obnovljenih in opremljenih z LCD TV, sobe v hotelu imajo še minibar in sef. Na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Samopostrežna zajtrk in večerja sta v glavni hotelski restavraciji. Za žejo bo poskrbel bar z aperitivi.

 

ULTRA FIRST MINUTE!

Termini bivanja: 03.05. – 31.10.2020

1/2 KWC morska stran, klima

7 x polpenzion

Cena: že od 223€ na osebo

 

 

Tags: