KOPER

KOPER

Ob obali, na obrobju mesta Koper

Cena na osebo: že od 166€

 

KOPER: HOTEL AQUAPARK ŽUSTERNA 3*

 

Aquapark hotel Žusterna leži ob morju, nedaleč od starega primorskega bisera Kopra, do koder vodi lepa sprehajalna pot. Hotelska plaža je oddaljena 50 m (čez cesto), mestna plaža pa 800 m (brez doplačila).

Aquapark se rad pohvali, da gre za največji vodni park na slovenski obali s 1200 m² vodnih površin. Žarki poletnega sonca vas bodo obsijali v zunanjih bazenih, kjer boste lahko zaplavali v bazenih z valovi ali se sproščali v masažnem bazenu s podvodnimi masažami. Pika na i bo čudovit pogled na morje in staro mestno jedro. Otroci bodo posebej veseli bazena z igrali. Vse dni v letu vas navdušuje bazen s toboganom ter whirlpooli. Lahko plavate v notranjem športnem bazenu z ogrevano morsko vodo, bazenu s podvodnimi masažami in v treh whirlpoolih. Tudi v pokritem delu bo poskrbljeno za otroke, ki se lahko predajo igri v bazenu z igrali.

V Aquapark hotelu Žusterna je skupaj 124 sob, povprašate lahko tudi za družinske sobe, suite in hotelski apartma. V vsaki sobi je klimatska naprava, minibar, sat. TV.

Zajtrk in večerja sta samopostrežna kuharski mojstri pa vas bodo razvajali s tradicionalnimi slovenskimi jedi ter mediteransko kuhinjo. S predhodno najavo pa vam pripravijo tudi dietno prehrano. Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo v bazenskem baru ali pa obiščite Kavarno Žusterna.

 

ULTRA FIRST MINUTE CENA!

 

Termini odhodov:

03.05. – 30.08.2020

1/2 TWC BALKON, klima

3x POLPENZION ;

že od 166€ na osebo

Tags: