POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

6-dnevne počitnice v januarju!

Že od 645,00 € …

ODHOD: 27. januar 2020 | 6 dni | letalo

1. dan: Nočni transfer iz Slovenije (iz Ljubljane, Celja, Maribora …). Vožnja proti Šentilju, prestop v Avstrijo in naprej mimo  Gradca do dunajskega letališča. Polet letala nizkocenovne družbe ob 06.15 direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE predvidoma ob 10.25 po lokalnem času. Avtobusni transfer v enega izmed obmorskih letovišč na otoku (predvidoma na območje Plays de las Americas ali v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz). Nastanitev. Čas za prvo spoznavanje kraja, prvo kopanje, ipd. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje, itd. Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. in 5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev v hotelu.

6. dan: Po zajtrku transfer na letališče. Polet ob 11.10 nazaj proti Avstriji in pristanek na Dunaju predvidoma ob 17.05 po lokalnem času. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo povratek v kasnejših večernih urah.

 

CENA: od 645 EUR pri najmanj 20 potnikih.

CENA VKLJUČUJE: direktne polete z nizkocenovno letalsko družbo na relaciji Dunaj–Tenerife-jug–Dunaj, vse letališke takse (cca. 90 €/osebo), 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10 kg + še 1 manjši kos prtljage (40 x 20 x 25 cm), 5 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC (samopostrežna zajtrk in večerja), avtobusni transfer iz letališča Tenerife-jug do hotela in nazaj, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj s cestninami in parkirninami, spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: 
– za sobo 1/1 = 95 EUR;
– za celodnevni izlet po otoku Tenerife = 39 EUR (fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izlet bo izveden samostojno pri najmanj 15 udeležencih, drugače pa v kombinaciji z ostalimi turisti),
– za poldnevni izlet na vulkansko goro Teide, za obisk atraktivnega Loro Parka in ostalih tematskih parkov na otoku, dodatni izleti po dogovoru (cene za te izlete naknadno – odvisno od števila potnikov),
– za kos velike prtljage za oddajo (od cca. 60 EUR dalje, trenutna cena, ki se lahko spremeni).