FESTIVAL ČOKOLADE V OPATIJI IN ADVENT NA REKI

FESTIVAL ČOKOLADE V OPATIJI IN ADVENT NA REKI

Obisk tradicionalnega festivala čokolade “Chocho Land” …

Že od 89,00 € …

ODHOD: 7. december 2019 | 2 dni | avtobus

1. dan: sobota, 7. december: Odhod iz Maribora ob 6.00 zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja na relaciji Postojna–Ilirska Bistrica. Prestop meje in vožnja do OPATIJE. Krajši ogled mesta: korzo, cerkev Marijinega oznanjenja, park in Villa Angiolina.  Sledil bo čas za obisk tradicionalnega festivala čokolade: Chocho Land, sejem čokoladnih slaščic, čokoladni advent »kod Šporera« in na številnih drugih prizoriščih, kjer boste lahko občudovali in okusili kreacije številnih razstavljavcev. Čokoladne sanje bodo postale resničnost. Številne kavarne, hoteli in restavracije bodo nudile čokoladne bombone, praline, vročo čokolado, sadje v čokoladi in druge izdelke po promocijskih cenah. Popoldanska namestitev v hotelu, čas za krajši počitek, osvežitev ali za sprehod po obalnem sprehajališču cesarja Franca Jožefa. Večerja v hotelu in nočitev. 

2. dan: nedelja, 8. december: Zajtrk. Slovo od Opatije in vožnja do REKE. Najprej bomo obiskali Trsat. Krajši ogled  romarske cerkve »Gospe trsatske« in frančiškanskega samostana. Še sprehod do srednjeveške utrdbe »Trsatske gradine« nad kanjonom reke Rječine. Sledi ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša, tržnica … Nato pa čas za obisk stojnic adventnega sejma na Korzu. Prepustili se bomo živahnemu utripu na mestnih ulicah, čas za nakup daril, okrepčilo… Ob dogovorjeni uri se ponovno zberemo. Povratek proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

CENA:

od 89 EUR pri najmanj 40 potnikih,
od 99 EUR pri najmanj 30 potnikih.

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu***, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vse oglede po programu, parkirnine in dajatve, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: enoposteljna soba 15 EUR.

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!