ISTANBUL – MESTO DVEH CELIN

ISTANBUL – MESTO DVEH CELIN

Odhod zagotovljen!

Že od 399,00 € …

Istanbul, nekdaj znan kot Carigrad, Bizanc in Konstantinopel, je danes moderno mestno središče. Mesto leži na stičišču dveh celin, zato je v mestu moč videti in doživeti različne kulture in civilizacije. Danes je mesto možno doživeti kot sožitje sodobnega življenja in bogate kulturne dediščine. Istanbul je mesto, ki vedno preseneti in pravi čas za obisk mesta je »čimprej«.

 

1. DAN, 26. 9. 2019: ZAGREB– ISTANBUL

Zbor potnikov na letališču Franjo Tuđmana Zagreb dve uri pred poletom, ob predvidoma 7.10 uri. Polet letala na redni liniji Turkish Airlines (TK1054) ob predvidoma 9.10 uri s pristankom na letališču v Istanbulu ob predvidoma 12.25 uri. Transfer do hotela. Prihod do hotela Port Bospohorus 4*, namestitev in kratek počitek. Ob doplačilu sledi križarjenje po Bosporju in ogled Suleymanije. Transfer do hotela in možnost večerje v hotelu (ob doplačilu). Prost večer in nočitev v hotelu.

 

2. DAN, 27. 9. 2019: ISTANBUL

Po zajtrku ob doplačilu možen celodnevni ogled mogočnega mesta in najpomembnejših znamenitosti. Ogled Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia, ki je bila dolgo največja krščanska cerkev na svetu in kasneje spremenjena v mošejo, danes pa je eden najbolj znanih muzejev) in palače Topkapi (vstopnine ob doplačilu). Sledi vrnitev v hotel in možnost večerje v hotelu (ob doplačilu). Nočitev.

 

3. DAN, 28. 9. 2019: ISTANBUL – GRAND BAZAR

Zajtrk. Ob doplačilu transfer do Grand bazarja. Možnost nakupovanja na Grand bazarju in prost čas v starem delu mesta. Postanek v Dolmabahçe palači (vstopnina ob doplačilu). Možen fakultativni izlet s trebušnimi plesalkami in večerjo (ob doplačilu). Vrnitev v hotel in nočitev.

 

4. DAN, 29. 9. 2019: ISTANBUL – ZAGREB

Zajtrk v hotelu in prost dan vse do transferja iz hotela na letališče. Sledi letalski prevoz na liniji Turkish Airlines (TK1055) ob predvidoma 18.10 uri po lokalnem času. Pristanek letala na letališču v Zagrebu ob predvidoma 19.20 uri.

 

PAKETNA CENA = 399 € na osebo.


Cena vključuje:
– letalski prevoz na relaciji Zagreb- Istanbul – Zagreb

– letališke in varnostne pristojbine

– avtobusni prevozi po programu

– 3 x nočitev v hotelu Port Bosphorus 4* s storitvijo NOČITEV Z ZAJTRKOM v Istanbulu

– ogledi po programu

– celodnevno spremstvo lokalnega vodiča v srbo-hrvaškem jeziku

 

Doplačila:

– vstopnina za cerkev Hagia Sofia in Topkapi palačo 28 € po osebi

– vstopnina v palačo Dolmabahçe 17 € po osebi

– doplačilo za večerjo v hotelu 20 € po osebi na dan

– doplačilo za enoposteljno sobo 100 €

– doplačilo za izlet s trebušnimi plesalkami in večerjo 42 € po osebi

– doplačilo 50 € po osebi za voden ogled zgodovinskih znamenitosti mesta (vstopnine ob doplačilu), križarjenje po Bosporju, ogled Suleymanije, ogled palače Dolmabahçe in shopping center

– doplačilo 20 € po osebi za povraten prevoz iz Ljubljane, Maribora ali Celja do letališča Franjo Tuđmana Zagreb

– 1x izlet z ogledi zgodovinskih znamenitosti mesta (vstopnine ob doplačilu)

– 1x križarjenje po Bosporju in ogled Suleymanije

– 1x ogled palače Dolmabahçe in shopping center (vstopnine ob doplačilu)