MIAMI IN ČAROBNI KARIBI NA LADJI SONCA

MIAMI IN ČAROBNI KARIBI NA LADJI SONCA

Termin: 23.4. – 3. 5. 2020 / 11 dni

Cena: že od 1690€ na osebo

SKUPINSKO KRIŽARJENJE

Miami – Ocena cay – Cozumel – George Town – Ocho Rios – Miami

UGODNO – VKLJUČENI DVE NOČITVI V HOTELU NA MIAMI BEACHU

 

 

DAN DATUM DESTINACIJA PRIHOD ODHOD

 

ČET

23. 4.

Zbor potnikov na ljubljanskem letališču dr. Jožeta Pučnika. Prijava na let in letalski prevoz ob 9.10 preko Istanbula v MIAMI. Pristanek ob 19.05, transfer do hotela, namestitev in nočitev v hotelu.

PET

24. 4.

MIAMI – Združene države Amerike

Prost dan za nakupovanje, sprehode, kopanje…

Nočitev z zajtrkom v hotelu.

SOB

25. 4.

MIAMI – Združene države Amerika

Po zajtrku poldnevni ogled Miamija, vkrcanje na ladjo MSC SEASIDE in izplutje.

19:00

NED

26. 4.

OCEAN CAY – MSC MARINE RESERVE – Bahami

9:00

23:00

PON

27. 4.

PLOVBA

 

TOR

28. 4.

COZUMEL – Mehika

7:00

16:00

SRE

29. 4.

GEORGE TOWN – Kajmanski otoki

 

10:00

18.00

ČET

30. 4.

OCHO RIOS – Jamajka

 

8:.00

15:00

PET

1. 5.

PLOVBA

SOB

2. 5.

MIAMI – Združene države Amerike

Izkrcanje, možnost izleta v nacionalni park Everglades. Transfer na letališče in polet letala ob 20.45  proti Istanbulu.

7:00

NED

3. 5.

Pristanek ob 15.05 po lokalnem času in nadaljevanje poleta na Dunaj ob 17.40, kjer bomo pristali ob 18.05. Sledi avtobusni prevoz do doma.

MIAMI

Gre za eno najlepših mest na svetu, ki leži ob zalivu Biscayne in obali Atlantskega oceana na jugovzhodnem delu Floride. Je sedmo največje metropolitansko območje v ZDA, ki je dobilo več laskavih naslovov  »Najčistejše mesto Amerike«… Miami nosi tudi vzdevek »prestolnica latinske Amerike«. Znan je po Miami Beachu, središču mesta, ulici Ocean Drive …

BAHAMI so sestavljeni iz 700 otokov, ki obiskovalce razvajajo s spokojnimi zalivi in neskončnimi peščenimi plažami brez gneče, da lahko v miru uživajo v intimnosti rajskih otokov. Ime Baja Mar, kar pomeni plitvo morje, jim je dal Kolumb, ko je naletel na skupino otokov, ki so v kombinaciji s turkiznim morjem in belim peskom, tvorili čudovite barvne odtenke. Bahami so sinonim za kristalno čisto turkizno morje, skrivnostne razbitine ladij na dnu morja, mavrične koralne grebene in hišice živahnih barv, ki se bohotijo nad tropsko pokrajino, prepleteno z neokrnjeno naravo in eksotičnimi pticami. Dan bomo preživeli na privatnem otoku ladjarske družbe MSC – Ocean Cay.

COZUMEL je mehiški otok, ki ga odlikuje skalni in predvsem »divji« južni del otoka s skalnimi formacijami. Na drugi strani pa ga odlikujejo krasne peščene plaže, med katere sodi tudi plaža Sanchos beach, ki spada med najlepše na otoku. Tudi ljubitelji Tequile boste prišli na svoj račun.

OTOK GRAND CAYMAN je otok z največ bankami na svetu, katerega včasih imenujejo tudi “Brand Cayman”, saj lahko tukaj kupite skoraj vse izdelke znanih svetovnih blagovnih znamk. Poleg ugodnih nakupov lahko obiščete eno od 10 najlepših plaž na svetu (Seven mile beach) ali pa se odpravite na avanturistično plavanje s čisto prijaznimi mantami ali delfini … Na otoku so tudi destilarne ruma in vasica »pekel«.

JAMAJKA je otok raggee-ja, zabave in počasnega načina življenja. Ocho Rios, včasih zaspana ribiška vasica, je danes eno od pomembnejših turističnih mest na Jamajki, znano predvsem po potapljanju in vodnih športih. V bližini se nahajajo svetovno znani slapovi Dunn’s River Falls.  V notranjost otoka, pa so nekdanje plantaže tropskega sadja in sladkornega trsa. Lahko se boste odpravili na raziskovanje otoka s štirikolesniki ali terenskimi vozili, se spuščali po vrveh skozi Jamajški gozd, se udeležili športnega ribolova ali celo zaplavali z delfini…

 

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 10. 2019

REDNA CENA:
notranja kabina Bella (I1)

1.690 €

1.760 €

notranja kabina Fantastica (I2)

1.740 €

1.810 €

zunanja kabina z oknom Bella (O1)

1.780 €

1.850 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (O2)

1.820 €

1.890 €

zunanja kabina z balkonom Bella (B1)

1.850 €

1.920 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (B2)

1.920 €

1.990 €

odrasla oseba na 3./4. ležišču

       1.550 €

       1.620 €

otroci do 18. leta

      1.150 €

      1.220 €

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz z letalsko družbo Turkish Airlines na relaciji Ljubljana – Istanbul – Miami – Istanbul – Dunaj v ekonomskem razredu,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage, avtobusni transfer iz Dunaja v Slovenijo,  transferje v Miamiju (letališče – hotel – pristanišče – letališče), vodeni poldnevni ogled Miamija, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Miami Beachu,  7x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri minimalno 30 potnikih.

DOPLAČILO (po želji): paket pijač, fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,45 % cene aranžmaja.

CENA NE VKLJUČUJE: registracije za vstop v ZDA – ESTE (strošek 14 USD) in je obvezna za vse potnike, ki potujejo v ZDA.

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 12,50 USD/ dan in za otroke od 4-14 leta 6,25 USD/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.