IPANEMA, 8 SOBNA VILA, UMALAS – BALI

Dopust ob morju v udobju vašega stanovanja

IPANEMA, 8 SOBNA VILA, UMALAS – BALI

Tropsko rastje, ki vas popelje v mir duha in telesa…

 

Opis vile

Villa Ipanema je lepo oblikovana zelo prostorna vila z 8 spalnicami. Nahaja se v področju Umalas, le nekaj minut do centralne Seminyak plaže. Opremljena je za družinska srečanja, zabave ali sproščujoče uživanje v naravi. Osrednji bivalni prostor je mogoče zapreti zaradi varnost otrok ali za pobegn pred toploto Balija.

VSEBUJE:

  • 8 prostornih spalnic
  • glavni bivalni prostor
  • kuhinja
  • terasa, zunanji vrt z jedilnico
  • bazen z ležalniki ter sedišči

 

Zunanja površina s teraso vabi na obroke s pogledom na bazen ter čudovitim vrtom. Sprostite se na ležalnikih na soncu, ob bazenu ali pod okriljem terase. Uživajte na prostem ob zvoku reke. Garantirana je popolna zasebnost.

 

Osebje vile poskrbi za vse vaše potrebe, tako da se lahko sprostite in uživate. Vila je kot nalašč za večje skupine in družine, ki želijo najboljše iz obeh svetov.

 

Vse naše vile prihajajo s storitvami upravitelja, ki bo pomagal z naročanjem na masaže, zdraviliško zdravljenje, izlete in potovanja, najem avta ali skuterja in podajal vse splošne nasvete in informacije, potrebne za zagotovitev nepozabnega doživetja.

 

Organiziran je tudi prevoz do in od letališča. Provizija za en avto, 4 ljudi in prtljago znaša IDR 200k (doplačilo za IDR 50K, če je vožnja med 10pm – 7h). Pristojbina se plača vozniku neposredno.